You are currently viewing Са Спортске домијаде у Зајечару Алексинчани понели четири награде!

Са Спортске домијаде у Зајечару Алексинчани понели четири награде!

Спортска домијада у Зајечару за наше ученике завршена је успешно – са освојене четири награде! Тим стонотенисера из Дома „Младост“, који су чинили Јован Живковић, Ђорђе Димитријевић и Милош Миловановић, освојио је друго место у екипном такмичењу, оставивши иза себе тимове из Сурдулице, Пирота и Ниша. У конкуренцији девојчица, наша Драгана Стојановић изборила је трећу позицију у појединачној конкуренцији.

Дом је имао своје веома успешне представнике и у шаху, где је најпре екипа, коју су чинили Петар Јевтић, Алекса Јовковић и Лазар Станковић, освојила друго место у екипном такмичењу, савладавши екипу Неготина, а Петар Јевтић је остварио добар резултат и у појединачној конкуренцији, и њему је у финалу припала сребрна медаља за освојено друго место.

Велику похвалу за борбеност и спортски дух заслужили су и наши тимови у малом фудбалу:

Дечаци – Ђорђе Костадиновић, Страхиња Љубеновић, Немања Јеремић, Јован Живковић, Ђорђе Димитријевић, Милош Стојановић и Вељко Недељковић.

Девојчице – Сандра Голубовић, Марија Радосављевић, Анастасија Марковић, Нина Милошевић, Милица Живадиновић, Марија Стојановић, Емина Милојевић и Драгана Стојановић. Драги ученици, браво!!!