You are currently viewing Аранжман славске трпезе Дома међу три најлепша на 15. „Пекарским данима“ у Алексинцу

Аранжман славске трпезе Дома међу три најлепша на 15. „Пекарским данима“ у Алексинцу

Додела награде представнику „Дома“

Трећа награда за најлепши аранжман стилизованог приказа славске трпезе, на управо завршеним 15. „Пекарским данима“, припала је Дому ученика средњих школа „Младост“. Међу великим бројем учесника, и у јакој конкуренцији, представници Дома успели су да оставе утисак на стручну комисију, и тако и овог пута стигну до признања.

Дом „Младост“ се такође представио и на посебном штанду са пекарским производима, где су биле изложене слатке и слане ђаконије наших ученика, али и запослених. Ученици су показали своју креативност и умеће, и доказали да тимски рад увек доноси добар резултат. Дом је такође добио и Захвалницу за изузетан допринос у организацији манифестације.

Осим за аранжман славске трпезе, награде на манифестацији додељене су и у категорији ученичких радова основних и средњих школа, грађанства, а гласањем посетилаца изабран је најлепши славски колач.

Јубиларни „Пекарски дани“ у алексиначком Дому културе завршени су поделом захвалница и проглашењем победника, уз пригодан културно-уметнички програм.