You are currently viewing Испраћај 2020. године – тешке, али и успешне

Испраћај 2020. године – тешке, али и успешне

 • Post category:Вести

У години која се управо завршава, и која ће бити запамћена као тешка и препуна здравствених, економских и других друштвених и личних изазова и ризика, наш Дом је реализовао неколико пројеката којима је значајно поправио услове живота и рада ученика и запослених, али и допринео очувању животне средине и квалитету ваздуха у Алексинцу.

 КОТЛОВИ ЗА ГРЕЈАЊЕ НА ГАС - ГАРАНЦИЈА ЗДРАВОГ И ЕКОНОМИЧНОГ ГРЕЈАЊА
         И ЧИСТИЈЕГ ВАЗДУХА У НАШЕМ ГРАДУ

У досадашњем периоду Дом је трошио 70-80 тона мрког угља и значајне количине огревног дрвета за грејање зграде и добијање топле техничке воде током целе школске године. Реализација овог посла извршена је на основу нашег пројекта и одобрених финансијских средстава Министарства просвете, науке и технолошког развоја, као и значајне подршке локалне самоуправе.

 

 

ПРЕУРЕЂЕН ХОЛ И СТЕПЕНИШТЕ ДОМА - ГАРАНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНИЈИ И ПРИЈАТНИЈИ БОРАВАК
              УЧЕНИКА И ЗАПОСЛЕНИХ У ДОМУ

Послови уређења хола завршени су за време летњег распуста на основу нашег пројекта и одобрених средстава Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

 

 

 

 

 

  НОВИ КРЕВЕТИ, ДУШЕЦИ И ПОСТЕЉИНЕ ЗА УДОБНИЈИ И ЗДРАВИЈИ БОРАВАК У ДОМУ

Дом је за време летњег распуста из сопствених средстава набавио 46 нових кревета, душека и постељина и тиме завршио комплетну замену спаваће опреме Дома.

 

 

 

У 2021. годину улазимо са постигнутим значајним резултатима и жељом и надом да нова година буде боља и успешнија, и за ученике и њихове породице, као и за све запослене у Дому ученика „Младост“.