You are currently viewing У нову годину са пуно наде и оптимизма!

У нову годину са пуно наде и оптимизма!

Аутор фотографије: Илија Милојевић
Аутор фотографије: Илија Милојевић

Година коју испраћамо за наш Дом по много чему била је успешна – упркос здравственим изазовима у још актуелној пандемији коронавируса, успели смо да спроведемо планове и васпитни програм, на задовољство и ученика и запослених у Дому „Младост“. После двогодишње паузе у одржавању Домијада, у марту и априлу наши ученици представили су се на две – на 25. Регионалној домијади у културно-уметничком стваралаштву у Нишу ученице Дома „Младост“ освојиле су друго место у макетарству, а дечаци су, након освојеног првог места у стоном тенису на Регионалној домијади у Књажевцу, наступили и на Републичкој спортској домијади у мају.

Аутор рада: Александра Ранђеловић, шеф Службе исхране

Успешно је почела и нова 2022/23. школска година, ученици су се вратили редовној настави у школи, а обрадовали су нас Стефана Голубовић, која је својом песмом представљала Дом на Фестивалу љубавне поезије у Сомбору, и Илија Милојевић, који је освојио треће место на такмичењу у уметничкој фотографији у Пироту.

Нека и 2023. година свима донесе пуно успеха – пословног, школског и личног. Нека донесе пуно здравља и прегршт разлога за славље, како ученицима и родитељима, тако и свим запосленима у Дому и нашим пословним сарадницима.

Срећно!